Gyakran ismételt kérdések

GY.I.K

A tagsági díjat otthonról kényelmesen tudod kifizetni átutalással vagy bankkártyás fizetéssel.

Egy előfizetési díjért cserébe egy vendégháznak tudunk helyet biztosítani. Amennyiben több vendégházad van és Te vagy tulajdonos vagy üzemeltető, akkor kérj egyedi árajánlatot az info@vendeghazak.hu címen. 

Igen. A szállásod mindaddig fent lesz az oldalon, amíg előfizető vagy.

Igen. Javasoljuk és érdemes is féléves vagy éves csomagot választani hiszen kevesebbszer kell időt fektetned a hosszabbításra.

A szállás adatait és képeit kizárólag a vendeghazak.hu webes munkatársa tudja módosítani. 

Leírás, megyjegyzés, árazás, képek vagy egyéb adat módosításhoz csupán írj egy email-t a info@vendeghazak.hu címre a kívánt módosítással kapcsolatban. 

Havi két lehetőséget biztosítunk rá, de természetesen rendkívüli esetben több alkalommal is lehet. 

Ha szeretnéd lemondani a hirdetési előfizetést akkor írj emailt az info@vendeghazak.hu címre a lemondási szándékkal kapcsolatban. Mi megjelenést biztosítunk a már kifizetett hirdetési időszak végéig. Fontos, hogy kapnod kell egy visszaigazoló emailt a lemondás megerősítésével kapcsolatban.
Ezt követően nem lesz elérhető a vendégházad az oldalon, illetve a facebook csoportban sem ajánlhatod. 

Nem. Lemondást követően az adott előfizetés utolsó napjáig biztosítjuk a megjelenést az oldalon.

Mivel már az első tagdíj kifizetésével több ezer szállást kereső embernek tudod megmutatni a vendégházad, ezért erre a szolgáltatásunkra NEM kínálunk garanciát.

A Facebook csoport kifejezetten a www.vendeghazak.hu oldalra regisztrált  tagoknak tartjuk fenn. Ezért ha nem vagy regisztrálva az oldalon a csoportot sem használhatod.