Bükki Kövek Vendégház és Lakásétterem

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Vendégházunk Bükkszentkereszt szívében, gyönyörű környezetben helyezkedik el és várja a kikapcsolódni, feltöltődni vágyókat, akik szeretnének egy kicsit kiszakadni a mindennapok nyüzsgéséből. Lakáséttermünkben ellátást tudunk biztosítani vendégeink számára, valamint előzetes megrendelésre csapatépítők, családi összejövetelek helyszíneként is tud szolgálni.

Szállásunk ideális lehet nagyobb társaságok, családok és párok számára is. Vendégházunk 3 külön bejáratú apartmannal rendelkezik: Bagoly-hegy, Kis-Dél és Somos-bérc apartman.

Bagoly-hegy apartman: emeleti, panorámás, erkéllyel rendelkező apartman. Az apartmanban kettő franciaágyas szoba található, valamint egy nappali egy kihúzható kanapéággyal és saját fürdőszoba.

Kis-Dél apartman: magasföldszinti, panorámás apartman, amely rendelkezik egy franciaággyal, kihúzható kanapéággyal, saját teakonyhával és fürdőszobával.

Somos-bérc apartman: az emeleti apartman nagyobb szobája, amely rendelkezik egy franciaággyal, kihúzható kanapéággyal, saját teakonyhával és fürdőszobával. Az apartman rendelkezik még kettő franciaágyas panorámás szobával is, amelyek közös fürdőszobán osztoznak.

Igény esetén lehetőség van a teljes vendégház kibérlésére is vagy egyes szobákat külön-külön kibérelni. Utóbbi esetében természetesen a másik szobát a kibérelt szoba mellett másnak nem adjuk ki vendégeink kényelmét figyelembe véve.

Az aktív pihenés kedvelőinek ajánljuk figyelmébe szervezett tematikus túráinkat, valamint a rendelkezésre álló bérelhető bicikliket. A közelben található még Lillafüred és Miskolctapolca sincsen messze autóval való közlekedés esetén, amely kiváló programlehetőségként szolgálhat.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást