Dream Horse Apartman

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Nekünk az otthonunk, Neked egy fantasztikus hangulatú szállás, ahol testet-lelket pihentetheted! Kényelmes, szuperhangulatos szálláshely gyönyörű környezetben.
El szeretnél bújni a pároddal a nagyváros zajától? Madárszóra szeretnél ébredni, esténként a csillagos égboltot nézegetve fogyasztanál egy jó pohár bort?
Kerékpároznál, futnál, vagy csak nagyokat sétálnál? Természetközeli helyet keresel életmódtáborodnak vagy csapatépítő hétvégére? 5 darab otthonos, skandináv stílusú faházaink, 2-4 fő részére. Minden faház teakonyhával felszerelt, zuhanyzós fürdőszobával, kényelmes franciaágyas hálószobával, saját terasszal rendelkezik. A parkosított kertben nagy közösségi napozóterasz található, ahonnan nyílik a reggeliző. A szállás önellátással és svédasztalos reggelivel vehető igénybe, illetve félpanziós 3 fogásos vacsora is kérhető. Zárt, kamerával megfigyelt ingyen parkolót biztosítunk. Mivel mi is itt lakunk a telek másik végében, bármikor rendelkezésre állunk, ha segítségedre lenne szükség. Szálláshelyünkre nyugalmat, pihenést, természetközelséget szerető párokat, családokat várunk, lánybúcsúkra, legénybúcsúkra, hangos bulikra nem ez a megfelelő hely.

EGYÉB ELHELYEZKEDÉS:
A Dream Horse Apartmanok a Cserkeszőlői Gyógyfürdőtől 1,5 km-es távolságra találhatók – ez pont elég közeli ahhoz, hogy át lehessen sétálni, biciklizni vagy autózni, mégis megvan az a távolság tőle, ami apartmanjaink nyugalmát adja. Elszeparálva, békés, csendes falusi környezetben pihenhet az, aki minket választ.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást