Észak Csillaga

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Üdvözöllek az Észak Csillagában! Örülünk, hogy utad során a mi kis erdei menedékünket választottad, hogy megpihenj és elrejtőzz a világ zajától. Mi itt igyekeztünk mindent megtenni, hogy igazán otthon érezhesse magát az, aki kikapcsolódásra vágyik a városi nyüzsgés után, vagy csak egy nem megszokott apartmanban töltené a szabadidejét.

Az Észak Csillaga Vendégház egész évben várja az aktív kikapcsolódást, természetet kedvelőket, családokat, baráti társaságokat, cégeket. Vendégházunk közel 800 m magasan, Galyatető szomszédságában, a Felső-Mátrában, az országos Kék túra útvonalán, a mátraszentistváni Síparktól 300-800 m-re található.

A környék számtalan lehetőséget kínál: nyugodt pihenés, kirándulás, túrázás, kerékpározás, wellness, kalandpark, tiszta hegyi levegő, motorozás, horgászás, gasztronómia.

Vendégházunk: Közel 500nm telekkel, hatalmas ősfenyőkkel, a telek lehetőséget ad sátrazásra, kerti játékokra, bográcsozásra, grillezésre, fadézsás fürdözésre, (az sem kizárt hogy a reggeli kávézás/teázás közben találkozunk a kertben egy-két mókussal)
Maga a faház 1 fürdőszobát, egy nagy nappalit, konyhát ,1 kis szobát és egy nagy szobát tartalmaz, aminek az ablaka a hátsó kertre néz közvetlen a sütögetőre és a fadézsafürdőre,
a házon belül wifi van. Parkolás 2-3 autóval lehetséges a telek területén. Biciklitároló kamerával megfigyelt helyen.

Hogy kinek ajánljuk?
Az erdő és a túrázás szerelmeseinek
Akik szeretnek különleges helyeket felfedezni
Akik egy csendes helyre vágynak távol a város zajától
Akik szeretnek síelni, szánkózni
Akik csak szeretnének a családjukkal, párjukkal feledhetetlen napokat eltölteni
Akik csak pihenni szeretnének és érezni az erdő illatát és energiáját reggelizés és kávézás közben, szeretteik társaságában a tűz körül vacsorát készíteni meghitt hangulatban és az estét a szabad ég alatt szaunázással zárni
Családoknak, pároknak, baráti társaságoknak,
AZ ÉV MINDEN ÉVSZAKÁBAN


ÁRAK:
39.000ft-tól/éj

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást