Barion Pixel

Gomba Vadász és Parasztház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

 Egymás mellett lévő 1 hektáros telken elhelyezkedő házaink egyike egy autentikusan felújított parasztház, másik házunk pedig borovi fenyőből készült vadászház.
A két házat együtt vagy külön külön is foglalható.
100 éves parasztházunk 6 fős, melyben két hálószoba, nappali kihúzható teljesértékű kanapékkal, konyha, étkező, fürdőkádas fürdőszoba és borospince található.
Vadászházunk szintén 6 fős, melyben két hálószoba, nagy nappali teljes értékű kanapéval, konyha, fürdő és nagy terasz található.
Házainkhoz medence, dézsafürdő és szauna is tartozik. Környezetünk csendes falusi, természetközeli kikapcsolódást biztosít vendégeink számára.
A maradéktalan pihenést félpanziós, teljes és all-inclusive ellátásunk garantálja, melyet hivatásos séfünk készít el vendégeinknek. Konyhánk hagyományos magyaros ízvilágú. Séfünk kemencében vagy grillen sült húsokat készít és sparhelten rottyantott pörkölteket kínál. Ételeink közt szerepelnek vad, marha, sertés, szárnyas és halból készült fogások is.
Kirándulási lehetőségeink közt szerepel a faluban lévő nevezetességek lovaskocsis bejárása. Távolabbi úti cél lehet a Gemenci Ökoturisztikai Központ, Ozorai Pipó vára vagy a Simontornyai vár és tevefarm. Jó idő esetén a Szálkai tavat javasoljuk felkeresni. Borkostolás és barangolás a Györkönyi pincefaluban, vagy a Szekszárdi picék között.


ÁRAK:
Áraink a szállással és a választott ellátással együtt:

2-3 Fő esetén félpanzió 21.000,-/Fő/éj
teljes ellátás 25.000,-/Fő/éj
all inclusive 29.000,-/Fő/éj
4-5 Fő esetén félpanzió 20.000,-/Fő/éj
teljes ellátás 24.000,-/Fő/éj
all inclusive 28.000,-/Fő/éj
6 Fő estén félpanzió 19.000,-/Fő/éj
teljes ellátás 23.000,-/Fő/éj
all inclusive 27.000,-/Fő/éj
6-12 esetén félpanzió 18.000,-/Fő/éj
teljes ellátás 22.000,-/Fő/éj
all inclusive 26.000,-/Fő/éj

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást