Hortenzia Vendégház Kaposmérő

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Kedves üzletemberek, túrázósok, pihenni, kikapcsolódni, nyaralni vágyók!

Kaposvártól 8 km-re Kaposmérőben, a Zselici Ezüsthárs Natúrpark településén, várja vendégeit a 2021-ben nyílt Hortenzia Vendégház.
Szeretné jobban megismerni Somogy vármegyét?

A Rockenbauer Pál Dél-dunántúli kék túra 8. szakaszán -Kaposmérőben-található vendégházunk, és 1 éjszakára is bérbe vehető.
A három barátságos, régi falusias hangulatot idéző, de már a mai kor igényei szerint berendezett, kényelmes szobával várjuk vendégeinket, ha a párjával vidéki, Zselici kikapcsolódásra, feltöltődésre, vagy tematikus hétvégére érkezik Somogyország szívébe.
Vendégházunk 3 szobája, 5 fő részére nyújt kényelmes elhelyezést. Bejárat a terasz felől található, ahonnan egyenesen a konyhába jutunk. A konyha tűzhellyel, mikrohullámú sütővel, kávéfőzővel, hűtőszekrénnyel, valamint főzéshez, étkezéshez szükséges eszközökkel és alapanyagokkal van felszerelve.
A vendégházban infraszauna található.

Vendégeink számára ágyneműt, törölközőt biztosítunk.
A legkisebbekről sem feledkeztünk meg, udvaron található egy hintaágy, rossz idő esetén pedig az épületben található társasjátékok állnak a rendelkezésre.
Az udvaron 3-4 autó parkolására van lehetőség zárt kapu mögött.
Igény esetén bőséges svédasztalos reggelit tudunk biztosítani, helyi termelők finomságaival, kézműves sajtokkal, házi tojással, mézzel és változatos lekvárokkal. Ennek ára: 2500 Ft/fő.
A terasz nyújt helyet a pihenésnek és borozgatásoknak.
A környéken rengeteg túraútvonal található, a szomszéd településen, lehet kerékpárokat is kölcsönözni, így könnyen meg tudják közelíteni a 6 km-re található Petörke tót, ahol napi jegyért lehet horgászni, és ingyenes strandolási lehetőségre is van lehetőség.

A környék bővelkedik természeti látnivalókban is (lásd a www.ahortenziavendeghaz.hu honlapunk, programok fül).
Szeretettel várjuk Vendégeinket!
Érdeklődni a szabad szobák, időpontok iránt a zselickincse@gmail.com e-mail címen vagy a +36 30 718 8655-s telefonszámon lehet.
Akár 1 éjszakára is!

OTP szépkártya elfogadóhely vagyunk.
Online foglalás a szallas.hu együttműködésével.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást