Ingrid Vendégház és Wellness Pilisszentiván

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Igényesen felújjított vendégházaink egész évben szeretettel várják a kikapcsolódásra, feltöltődésre vágyókat Budapesttől mindössze 15km távolságra Pilisszentivánon. A szép környezet és rengeteg kirándulási túrázási lehetőség a feltöltődésre, és aktív pihenésre vágyók számára remek lehetőséget nyújt. Így akár baráti körben is igénybe vehetik bármelyik vendégházunkkat, mivel mindkettő esetében 6 fő részére kényelmes szállást tudunk biztosítani. A kikapcsolódásról, és feltöltődésről a vendégházaink wellness részlege gondoskodik, mely egész évben bármikor, korlátlan igénybevehető vendégeink számára. A jakuzzi és szauna mellett külső medencénk májustól szeptemberig üzemel.

Szállásaink összesen 6 férőhellyel rendelkeznek, és fontos, hogy egy időben egy bérlő számára adjuk ki őket, így idegennel nem fognak találkozni a házakban. Rendezvény és buli nem tartható, mivel a vendégház alapvető célja, hogy kikapcsolódási, pihenési lehetőséget nyújtson a feltöltődésre vágyóknak és a falusi turizmus szerelmeseinek.

Wellness: jakuzzi, infra szauna és pihenőágyak szolgálják vendégeink kényelmét, pihenés közben akár kedvenc zenéivel, melyeket bluetooth egységen kereszül hallgathat.
A kertben medence, napozóágy, kerti bútor, grillező és bográcsozó hely található

ÁRAK:
– 2 fő esetén 55.000,- Ft/éj
– 3 fő esetén 75.000,- Ft/éj
– 4 fő esetén 100.000,- Ft/éj
– 5 fő esetén 110.000,- Ft/éj
– 6 fő esetén 120.000,- Ft/éj

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást