La Cantina

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Kedves Szálláskeresők!
Igazán egyedi vendégházat kerestek kikapcsolódásotokhoz? Mi megmutatjuk Számotokra ezt a helyet! 

😉

Szeretnénk Nektek bemutatni újonnan elkészült vendégházunkat, mely Demjénben található! Szűk egy éves munkánk gyümölcsét tekinthetitek meg, itt minden a luxusról és a különlegességről szól!
A hely érdekessége a tufába vájt gyönyörű pince újjáéledése. Legfontosabb célunk az értékmegőrzés volt, hogy vendégeink is csodálhassák azt a szépséget, amibe mi az első pillanatban beleszerettünk.
Vendégházunk 2 hálószobával rendelkezik, melyekhez egy zuhanyzós és egy káddal felszerelt saját fürdőszoba tartozik. Az egyik hálószoba érdekessége, hogy egy panoráma ablak választja el a hangulatos borospincétől, mely igazán egyedi hangulatot áraszt. Minden kényelmet kielégítő wellness részleg is kialakításra került, melyben jakuzzi, szauna és egy sófal teszi felejthetetlenné a nálunk töltött pihenést. Vendégházunkat az Olaszországban található Matera, annak is az óvárosi része ihlette. Mi elhoztunk Számotokra egy csipetet belőle, luxus kivitelben!
Fedezzétek fel a luxus és a természet adta csodák együttes erejét egy hétvégi, vagy akár egy hosszabb kikapcsolódás során! Vár Benneteket a La Cantina!

📱

: +36-30/529-4819 vagy +36-30/910-8667

✉

info@lacantinademjen.hu
www.lacantinademjen.hu
https://www.facebook.com/LaCantinaDemjen
https://www.instagram.com/la.cantina.demjen/

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást