Levendula Apartmanház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Családias, modern apartmanházunkban két teljesen különálló lakrészt alakítottunk ki, maximum 5-5 fő kényelmes elhelyezésére. Az apartmanok foglalhatók egyben, nagyobb családi és baráti társaságok számára, és külön-külön 2-5 fő részére is. Ez estben a nyári konyha, a stégek és a kert közösen használandó. A 60 m2-es apartmanok külön bejárattal rendelkeznek, nem dohányzók, szúnyoghálóval, rolóval ellátottak, zuhanyzós fürdőszobával, hálószobával, nappalival és jól felszerelt konyhával rendelkeznek. Mindkét apartmanban a hálószobában egy 160 cm-es franciaágy, a nappaliban pedig 2 személy részére kényelmesen ágyazható nagy méretű sarokkanapé, valamint egy darab egyszemélyes kárpitozott fotelágy található. A szobák nem egymásból nyílnak. Az apartmanokban központi fűtés szolgálja a meleget a téli hónapokban és klímaberendezés gondoskodik a nyári hőség enyhítéséről. A wifi használata is ingyenes.
A szálláshelyen külön étkezést nem tudunk biztosítani.
Az épülethez tartozik egy külön konyha, melyhez nyári fedett terasz kapcsolódik 10 fő részére alkalmas kerti bútorral. Amíg az időjárás engedi, ez a társasági élet fő színtere, hiszen közel a vízpart, a stég, a kerti sütögetés és főzés lehetősége. Innen belátható az udvar is, ahol a gyermekek számára kis homokozó, bébi csúszda, és nagy füves terület áll rendelkezésre. A reggeli kávézáshoz a békák hangversenye, a délutáni esti sziesztához a vadkacsák kedves üdvözlése ad aláfestést.
A vízpartot kerítéssel választottuk le a gyerekek biztonsága érdekében. Egy 12 és egy 4 m2-es stég áll a horgászok rendelkezésére. A holtág vize nyáron kiválóan alkalmas a fürdőzésre, persze mélysége miatt csak jól úszóknak ajánlatos. Üvegszálas csónakunkkal bejárhatják vendégeink a Hantoskerti holtágat teljes hosszában, megcsodálva a partvidék és a víz élővilágát is. A Sup deszkákkal pedig csendben, a vízen járva fedezhetik fel a holtág csodáit.

ÁRAK:

2 fő/éj/apartman 25 000 Ft
3 fő/éj/apartman 33 000 Ft
4 fő/éj/apartman 40 000 Ft
5. fő pótágyon 8 000 Ft
Kutya, cica/éj 3 500 Ft

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást