Maravilla Nagymaros

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Képzelj el egy olyan helyet, amely a természet szívébe repít. Egy csendes, fákkal körülvett épület, mégis közel mindenhez, amire szükséged van.
A Maravilla egy spanyol sziget a Dunakanyar egyik hegyoldalában, a zöldövezet szélén, csendes környezetben. A házat fák és dombok veszik körül, amelyek alkalmasak túrázásra, kerékpározásra vagy romantikus andalgásra a parton. Attól a pillanattól kezdve, hogy belépsz házunkba, a nyugalom veszi át az uralmat. Madárcsicsergés és a természet hangjai vesznek körül.
A felejthetetlen élmény! Ez lebegett szemünk előtt a ház minden egyes apró részletének kialakításakor.
Hatalmas panorámaterasz egy hangulatos esti borozáshoz, privát jacuzzi, amiben lazulva nem csak a Visegrádi várban és a Dunakanyarban gyönyörködhedtek, de kertmozizhattok is. Az esti megvilágítás garantálja a tökéletes romantikus pillanatokat.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS:
– Csobbanjatok a hatalmas panorámateraszon lévő privát, 5 személyes Hotspring – Propel jacuzziban. Napközben a Dunakanyarra és a Visegrádi várra néző páratlan kilátásban, este pedig a meghitt, romantikus fényekben gyönyörködhettek. A fürdőzés élménye a házban sem ér véget: nem csak zuhanyzó, hanem kád is tartozik a házhoz, melyhez fürdőbombákkal készülünk nektek a maximális kádélményhez.

– Minden foglalás mellé ajándékba adunk egy üveg behűtött gyümölcsös fehérbort Spanyolország legjobb borvidékéről (Rías Baixas)

– Minimum három éjszakás foglalás esetén egy igazi spanyol gasztrocsomaggal készülünk nektek, melyben a spanyol bor mellett chorizo (spanyol szalámi) és serrano sonkaválogatással, manchego juhsajttal, tradícionális spanyol salsával, szárított paradicsommal és olivabogyóval is készülünk

– A panorámás teraszon Broil King Monarch forgónyársas luxusgrill

– A Maravillában kertmozizhattok is, hiszen 100″ méretű kertmozivászon és projektor is van sőt, még a popcornt is frissen pattogtathatjátok a popcorn készítő géppel. Válogassatok bátran a Netflix és HBO Max kínálatából

– Kavics Snack bár változatos reggeli csomagja, amely a küszöbön fog várni, amikor felébredtek. Minden reggel kicsit mást kaptok, igyekszünk változatosságot biztosítani. Gluténmentes pékáruval is tudunk készülni, illetve vegetáriánus reggelivel is, ahogy nektek a legjobb

– Nespresso kávékapszulákból és a Dilmah minőségi, prémium teákból korlátlanul válogathattok

– Masszázs házhoz


ÁRAK:
Hétköznap (V-Cs): 92.500 Ft/teljes ház/éj
Hétvége (P-V): 102.500 Ft/teljes ház/éj
Reggeli felár 2 főre 7.400 Ft / nap, 4 főre 14.800 Ft / nap

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást