Molnárkalács Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Várjuk szeretettel vendégházunkban, amely 930 m magasan található Galyatetőn egy csendes zsákutcában, a biatlon lőtértől pár lépésre.
A házunkból páratlan látvány tárul a szemük elé. A cserépkályha mellett a nappaliban fel tudnak töltődni, míg aludni összesen tízen tudnak a nappaliban és a 3 hálószobában. Található még teljesen felszerelt konyha, 2 fürdőszoba, szauna és kültéri dézsa is.
A kertben a fürdőzésen (és télen szánkózáson) kívül szalonnát sütni és bográcsozni is tudnak. A fa, bogrács, bográcsállvány, nyársak (fém és mogyoróvesszőből faragott is) rendelkezésre állnak.
A gyerekeknek (és felnőtteknek) társasjátékok is találhatóak a házban.
Az országos kék, sárga és piros túraútvonalak a házunk mellett haladnak el. A síelés szerelmesei autóval 5-10 perc alatt elérhetik a mátraszentistváni sípályát, illetve gyalogtávolságban található a biatlon pálya és lőtér illetve a galyatetői szánkópálya. Kékeskető, Sástó rövid autóúttal elérhető, ahol télen-nyáron találnak a túrázás és téli sportok szerelmesei maguknak programot. Ezeken felül a környéken további program, látnivaló (túrázás, várak, állatkert, múzeumok, kilátók, kalandpark) várja vendégeinket.

A házunktól sétatávolságra egy kisbolt és 3 étterem is található.
A szálláshelyet teljes egészében tudják vendégeink kivenni, ezért más nem fogja a pihenésüket zavarni. A házhoz tartozik 2 autónak megfelelő parkolóhely. Az utcában átmenő forgalom nincsen, ezért zavartalanul pihenhetnek vendégeink.


ÁRAK:

50.000 – 100.000 Ft/éj/ház + IFA (500 Ft/fő/éj 18 éves kor felett).
A dézsafelfűtés ára 30.000 Ft/foglalás, amelyet tartózkodási időpont és hossz függvényében csökkenthetünk vagy teljes egészében el is engedhetünk.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást