Nekem a Börzsöny Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

A csend, a nyugalom és a falusi életérzés összhangja egyetlen helyszínen. Távol a nagyvárosok zajától, a Börzsöny szívében helyezkedik el ez a kis zsákfalu, ahol a madárcsicsergésen kívül csupán a sűrű lombkoronák tánca töri meg a csendet.

Nagybörzsönyben olyan, mintha megállt volna az élet, persze a kifejezés legpozitívabb értelmében, hiszen itt nem találkozol feszült, rohanó emberekkel, a közlekedés zajos eszközeivel. Tiszta levegő, a természet dallama, csend, az erdő hangja, szarvasbőgés, falevelek színjátéka, patak csobogása. Az elmélyülés helye, ha igazi kikapcsolódásra vágysz nálunk biztosan megtalálod. Fontos, ne felejtsétek otthon a túrabakancsokat hiszen a faluból több túraútvonal is indul( Kék, Sárga, Piros) Jacuzzink forró vize vár, hogy relaxálj és csak a csendre koncentrálj.
Budapesttől közel 1,5 órára található ez a kis zsákfalu, amit rendkívül sokan keresnek fel a túra és természet szerelmesei. Nagybörzsönybe található Erdei Vasút, Magyarország egyik leglátványosabb hegyi pályája. Annak ellenére, hogy Nagybörzsöny piciny kis falucska, több programlehetőség és látnivaló is akad bőven.
Többek között megtekinthettek egy vízimalmot, a Szent-István templomot, a Bányász templomot, a Kanata Gallery-t, a magfaragó műhelyt, a tájházat, a mesekerámiákat és a LekVárLak-ot. Kipróbálhatjátok az állatsimogatót, valamint a közelben található horgásztavat is meglátogathatjátok. Természetesen az erdei kisvonatot is szeretettel ajánljuk figyelmetekbe. További programlehetőségeket ajánlunk a közelben. A környéken túrázni, kenuzni, kajakozni, kerékpározni, hajókázni lehet is. Esztergom 25 km-re található, ahol megcsodálhatjátok az Esztergomi Bazilikát, esetleg, ha kedvetek tartja, egy felejthetetlen napot is eltölthettek az élményfürdőben.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást