SÓSTÓI UDVARHÁZ

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

NTAK REGISZTRÁCIÓS SZÁM: MA23059114

A Sóstói Udvarház egy 5000 m2-es birtokon lévő, önálló ház – rusztikus hangulat és elegancia ötvözetében. Nagy, füves udvarral, szalonnasütővel, grillezési lehetőséggel. Elektromos kapuval zárt ingyenes parkolás- Kb. 1000m-re az Aquarius élményfürdő és a Tófürdő !
Elhelyezés: a földszinten: antik bútorokkal berendezett nappali, jól felszerelt konyha-étkező, az üvegházban: infra-szauna, az udvaron fűthető kismedence
az emeleten 4 hálószoba, mindegyikben franciaágy – 2 fő részére, nagyméretű fürdőszoba – sarokkáddal, mosó- és szárítógéppel1-2 éves korú gyermek számára hordozható babaágyat tudunk biztosítani. A ház hűtő-fűtő légkondicionálóval felszerelt, de a földszinten cserépkályha is van.
Együttműködés: a Sóstói Udvarház és a Hotel Barbizon között: (kb. 1 km) vendégeink a nyári időszakban ingyenesen használhatják a szálloda medencéjét, belépőjegy-vásárlási-, és közvetlen átjárási lehetőséget biztosítunk a hotelen keresztül – a városi Parkfürdőbe, valamint 10 %-os ebéd- és vacsorázási lehetőség a hotelben található olasz étterembe.

Programlehetőségek:
Élményfürdő, Tófürdő, Csónakázó tó – élmény, pihenés, szórakozás
Sóstó Zoo – Állatpark: Különleges hangulatú, 30 hektáros tölgyerdőben Európa egyik legnagyobb állatállománnyal rendelkező állatparkja
Sóstói Múzeumfalu – szabadtéri néprajzi múzeum
Zenélő Szökőkút – az Élményfürdő előtt: mintegy 500 m2-es vízfelületen, látványos hang-és fényeffektekkel, ismert slágereket játszik, a vízjáték a zeneszámok ritmusát követi.
TOURINFORM Iroda – az Állatpark előtt: túrakerékpár és elektromos roller bérelhető
Futorobi Ökojátszótér

ÁRAK:
50.000.-Ft – 4 fő/ éjsz.
62.500.-Ft – 5 fő/ éjsz.
75.000.-Ft – 6 fő/ éjsz.
87.500.-Ft – 7 fő/ éjsz.
100.000.-Ft- 8 fő/ éjsz.

Férőhelyek száma: max. 8 fő
Gyermekkedvezményk: 6 éves korig ingyenes, 6-14-ig: 50 %-os ár: 6.250.-Ft/éjsz.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást