Szerelmi Bor-Lak és Pince klub

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

A Tokajban található, két szintes, frissen felújított ház egyidejűleg 4 (+2)főt tud fogadni. A szálláshely egy hálószobával, egy nappalival, egy modern fürdőszobával, valamint egy jól felszerelt konyhával várja a vendégeit. A megfelelő hőmérsékletről a minőségi légkondicionáló rendszer gondoskodik. A pince melletti zárt udvarban lehetőségetek nyílik egy kis grillezésre is, ha pedig vacsora után egy kis Wellness élményre vágynátok, akkor rendelkezésetekre áll a jakuzzi.

A vendégházhoz tartozik egy saját pince, ami helyszíne lehet azoknak a családi, baráti összejöveteleknek, amik egy tökéletes nap emlékeként élnek majd bennetek. A pince 14 (+2)fő befogadására alkalmas. A rendezvényteremként is funkcionált pince teljesen fel van szerelve, az események megfelelő lebonyolítása érdekében.

Továbbá, lehetőség nyílik:
– hajókázásra a Tiszán
– a Szerelmi Pincesoron található pincékben való borkóstolásokra is

Lakás: 4 + (2fő) férőhely

Pince: 14 + (2fő)

Jakuzzi, Grill, Légkondi,

Egyéb szolgáltatás

  • Várunk szeretettel Téged és a családodat, barátaidat, ha a pihenéseteket egy csodás Tokaji kirándulással szeretnétek egybekötni, vagy bármilyen családi, baráti összejöveteleteket szeretnétek otthonról kimozdulva megtartani. Hajózás, Túrázás, Borkostolás. Tokaji látnivalók és környéke.

Egyéb elhelyezkedés

  • Vendégházunk a Szerelmi Pincesoron helyezkedik el. Borházak mellett és Tokaji hegy lábánál.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást