Tölgy kabin

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

A Tölgy kabin ***** egy modern stílusú, erdei pihenőház, ahol elbújhattok a tölgyerdő ölelésében, ahol kikapcsolódhattok és elvonulhattok feltöltődni.

Tervezésnél törekedtünk arra, hogy minél többet lehessen látni az erdei panorámából, ezért a belmagassággal valamint a nappali és a hálószoba nagy üvegfelületeivel nyitottuk meg a teret. A házat körbeölelő erdő privát szférát biztosít. Igyekeztünk megőrizni a környezet természetes jellegét, az erdei hangulatot, így madárcsicsergős reggel, a szomszédban botorkáló vaddisznók és mókusok várnak.

A teraszon élvezhetitek az erdőt, magatokba szívhatjátok a friss levegőt, beszélgetések tökéletes helyszíne. Ideális itt indítani a napot egy reggeli jógával vagy egy finom kávéval. A terasz folytatásában kapott helyett egyedi készítésű, elektromos fűtésű dézsánk. A melegvízben üldögélve ellazulhattok, elengedhetitek a hétköznapok terheit.

A telekről kilépve, pár lépés távolságra egy hatalmas rét tárul elétek, csodás panorámával a Börzsönyre. A legideálisabb helyszín egy piknikezére vagy egy pokrócon összebújva csodálni a naplementét.

Lehetőség van reggelire és 3 fogásos olasz gourmet vacsorára is.
Szolgáltatónk olasz alapanyagokból, házilag gyúrt tésztával, illetve friss áruval, valamint a környékbeli termelőktől beszerezett alapanyagból készíti és szállítja házhoz az ételeket.

Ha felfedeznéd a környéket, a Dunakanyar számos lehetőséget kínál.

Ébredj az erdőben, hallgasd a madárcsicsergést, ősszel testközelből a szarvasbőgést… A Tölgy kabin vár Titeket!

A Tölgy kabin felnőttbarát szállás, párok, barátnők, barátok számára alakítottuk ki, maximum 4 főre.

www.tolgykabin.hu

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS:
– ingyenes kerékpár használat
– SUP bérlés
– kérhető reggeli + 3 fogásos olasz gourmet vacsora
– masszázs


ÁRAK:
2 fő esetén 79900Ft/éjszaka
3-4 fő esetén 99.900Ft/éjszaka

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást