Tündérkert Apartman Tiszafüred

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

 

Kedves Vendégeink!

Apartmanunk Tiszafüreden, a város üdülőövezetében a szabad strandtól gyalog 5 percre található. Szépsége, hogy erdővel körül ölelt,madárvilága nagyon gazdag.

A nyaralóban 4 szoba, nappali, 2 fürdőszoba, két mellékhelyiség, konyha, étkező és egy szauna található! Az udvaron egy fedett helyen található a jacuzzi, valamint bográcsozásra, szalonna sütésre, grillezésre van lehetőség. A szálláshelyről gyalogosan pár perc a szabad strand, a csónakkikötő, de a város termál vizű strandja is közel van . A vizet, a horgászatot, nyugalmat, a vízi túrákat kerékpározást, lovaglást kedvelő, természetbarát családoknak kiválóan alkalmas hely.

Tiszafüred és környéke számtalan időtöltésre ad lehetőséget, mint pl.. : horgászat, madármegfigyelés és fotózás, vízitúra képzett túravezetőkkel ,a Tisza-tó körüli kerékpártúrák, szabad strand, termálfürdők, lovaglás, lovaskocsizás, Poroszlói Tisza-tavi Ökocentrum, Dinópark Tiszaderzsen, Robin Kalandsziget, kerékpáros pihenőpark. Híres az itteni fazekasság, kosárfonás, a Bőrműves Alkotóház ahol az Íjászattal is meg lehet ismerkedni.

Érdemes még a Hortobágyra és Mezőkövesdre, Matyóföld fővárosába is ellátogatni.
Az épületen belül a dohányzás TILOS! Az okozott károkért a helyszínen kell felelni!
Gépkocsival érkezőknek az udvaron, zárt helyen tudunk parkolót biztosítani!

Várjuk Önöket szeretettel! 

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást