A Zöldben a legjobb!

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Prémium minőségű, természetközeli magánszálláshelyünk Mátraszentimre egy csendes részén, Bagolyirtáson található. Önálló, egy szintes házikó, néhány lépésnyire az erdőtől, hatalmas fenyőfákkal a gondozott és körbekerített kertben.

A ház – mely egyszerre modern és otthonos, csipetnyi dizájnnal fűszerezve – alapvetően párokra lett tervezve. A 40 m2-es alapterület és a 20 m2-es terasz maximális kényelmet biztosít két főnek. Minden feltétel adott, hogy pihenni, ellazulni, feltöltődni lehessen. Itt el lehet bújni, ki lehet kapcsolni, van tér és idő csak egymásra figyelni. Egybe lehet olvadni a természettel, amit megkönnyít az is, hogy a ház és a berendezés színeit is az erdő és a közvetlen környezet színeiből merítettük.

A ház aszfaltos úton megközelíthető, a zárt udvaron lehet parkolni. Az kertben fedett teraszon lehet pihenni, és grillezési lehetőség is adott. A környék csendes, a levegő kristálytiszta, igazoltan gyógyhatású. Éjszakánként a csillagos eget lehet csodálni a teraszról, nincs fényszennyezés.

Jól felszerelt konyha (hűtő, kávéfőző, vízforraló, mikrohullámú sütő grillfunkcióval, kenyérpirító, edények, indukciós főzőlap), kényelmes nappali és egy kis hálószoba, valamint fürdőszoba áll rendelkezésre.

A házban egy infraszauna is található, korlátlan használattal. Vendégeinket Nespresso Vertuo kávé és tea bekészítés, valamint egy üveg bor is várja. Térítés ellenében reggeliző box is igényelhető.

A házban korlátlan internet és streaming csatorna (Netflix) elérés biztosított.
A házban hűtő-fűtő klíma van, továbbá falipanelek biztosítják a meleget.

Igény esetén a nappaliban található kihúzható kanapén további két személy elhelyezése kényelmesen megoldható.

A háztól pár lépésnyire számtalan túraútvonal található, különböző nehézséggel, távolsággal. Elérhető a Kéktúra útvonala is.
Mátraszentimrén sok étterem is várja a vendégeket. Néhány percnyire van a háztól a mátraszentistváni Sípark. Galyatető szintén néhány perc.

A foglalható dátumokról tájékoztatás, és személyre szabott ajánlatok privát üzenetben vagy az azoldbenalegjobb@gmail.com e-mail címen kérhetők.

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást