Barion Pixel

Aranyélet Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Vendégházunk Bükkaranyoson található, mely Borsod-Abaúj-Zemplén Megyében, a Bükk hegység dél-keleti lankáin, dombok között meghúzódó falu. Budapesttől 160, Miskolctól 10 km-re található, de elérhető közelségben vannak fürdő, kiránduló és egyéb szabadidős tevékenységre kiválóan megfelelő helyek.

Vendégházunk 2013-ban épült, eddig más funkciót látott el. Idén jelentős felújítás után novemberben nyitottunk meg. Az épületben helyet kapott egy infraszauna, kinti wellness részünkön egy finn szauna és egy jakuzzi. Baba fogadására is felkészültünk, előre egyeztetés esetén a legkisebb családtagnak is megfelelő felszerelést tudunk nyújtani. Konyhánk jól felszerelt, megtalálható többek között mosogatógép, kávéfőző, gáz főzőlap villany sütővel. Bármilyen étel elkészíthető a konyhában.
A ház kialakítása alapján több nap eltöltése is kényelmesen megoldható, a nappali és a hálószobák megfelelő távolságra vannak egymástól, így egyszerre lehet pihenni, de akár egyéb szabadidős tevékenységet is folytatni.
A vendégház földrajzi fekvése miatt egyaránt alkalmas hosszabb pihésre, illetve a szabadidőnk olyan aktív eltöltésére, amikor minden nap más helyet látogatunk meg a csodálatos Bükk és Zemplén hegységkben, és csak pihenni térünk vissza. Kiváló kiinduló pont gyalog, kerékpárral, vagy akár lóháton a környék bejárására, de gyógyvizes fürdők is találhatóak a környéken.
Az épület jelenleg gáz fűtéses, és klimatizált. Internet az egész épületben wifiről elérhető.
Bár modern építésű ingatlanról van szó, de építésekor igyekeztünk a falusias tájképbe beillő épületet alkotni, így rendelkezik tornáccal, kódis állással, illetve belül látszó gerendás fa födém található.
A házat egyszerre csak egy családnak, társaságnak adjuk ki, biztosítva azt, hogy a nálunk töltött időben a pihenés megfelelő minőségű lehessen.

Facebook: https://www.facebook.com/aranyeletvendeghaz

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást