Dezideráta Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Házunk Szarvaskőben, Magyarország egyik legszebb fekvésű falujában, a Bükk hegység és a Mátra találkozásánál, az Eger – Patak völgyében, Eger (Egertől 6km-re) és Szilvásvárad között található. A kristálytiszta levegő, az erdő csendje miatt a pihenni vágyók paradicsoma. A környező hegyek változatos erősségű túraútvonalai (Országos Kék Túra útvonal), csodálatos panorámájú sziklaszirtjei, valamint Eger és Szilvásvárad közelsége miatt méltán népszerű kirándulóhely.
Fürdőket, strandokat kedvelőknek is ideális választás, számos fürdő található a közelben Pl: Bogács, Demjén, Egerszalók, Bükkszék stb
Tágas, igényesen berendezett vendégházunkat családoknak, baráti társaságoknak, természetjáróknak, a falusi turizmust kedvelőknek ajánljuk. 4 szoba 3 fürdő 2 konyha nappali és egy alsó szint hozzátartozó terasszal áll rendelkezésre, a kikapcsolódni vágyóknak, maximális befogadó képessége 14 fő.
FONTOS, olyanoknak ajánlom ezt a házat akiket a csend a nyugalom vonzz! Mivel ez lakott övezet, hangos kinti éjszakába nyúló bulikra ez a hely nem alkalmas.


NTAK Szám: MA22050818
Felmerülő kérdésekkel keressetek bizalommal!
06203327059


ÁRAK:
Bérlési díjak, hétköznap 60 ezer/ éj 10Főig felette +5000 Ft /fő /éj hétvégén és ünnepnapokon illetve kiemelt időszakban 80 ezer/ éj ugyanúgy 10Főig afelett + 5000Ft/ fő /éj dézsa használattal.

WEB:
https://dezideratavendeghaz.hu/
https://www.facebook.com/Dezideratavendeghaz

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást