Forest Chill

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

 A Forest Chill vendégház a Dunakanyarban, Börzsönyliget tölgyfái között, csodálatos erdei környezetben várja Önöket.

Távol a hétköznapi teendőktől, itt lelassul a világ. 2 fős apartmanunkban minden csak az Önök kikapcsolódásáról, feltöltődéséről szól.
Élvezze az erdő nyugalmát a teraszon lévő, télen/nyáron használható jakuzziból. Pihenjen, olvasson egy jó könyvet a kertben elhelyezkedő hintaágyban, melyről gyönyörű kilátás nyílik az erdőre.
Az igazi wellness hangulatot pedig a házban lévő infraszauna tetőzi.

Szolgáltatásainkat és a ház felszereltségét úgy alakítottuk ki, hogy maximálisan kiszolgálja az Önök kényelmét.
A szállás mellé ínyenc reggeli kosár rendelhető a környékbeli termelők kínálataiból összeválogatva. Ha a reggelin kívül a vacsorát is a Forest Chill-ben fogyasztaná el, 3 fogásos olasz gourmet vacsora várja Önöket, hogy az a pár itt eltöltött nap tényleg csak a pihenésről szóljon.

Nálunk kedvenc sorozatairól sem kell lemondania, legyen az akár a Netflix, az HBO Max, vagy a Disney+ kínálatában, ugyanis a Forest Chill–ben mindhárom csatorna elérhető.
De ha sorozatnézés helyett inkább valami aktívabb szórakozásra vágyna, többféle társasjáték és kártya várja Önöket vendégházunkban. Sőt, az udvaron található 2 kerékpár is ingyenesen, korlátlanul használható.

100 % privát élettér kompromisszum nélkül. A Forest Chill-ben zavartalanul élvezhetik egymás társaságát és a házat körülölelő erdő nyugalmát.
De az aktív kikapcsolódást kedvelő vendégeink is megtalálhatják a számukra legkedvezőbb programot, ugyanis a környék rengeteg kirándulási, túrázási lehetőséget kínál. Jó idő esetén a Duna is sok izgalmas programot tartogat Önöknek. Ezekről bővebben a programajánló menüpontban olvashatnak.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS:
ingyenes kerékpárhasználat
masszázs
kézműves reggeli kosár igényelhető
olasz gourmet reggeli és vacsora igényelhető

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást