Hegyköz Kincse Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Nagy Szeretettel ajánlom figyelmükbe a Hegyköz Kincse Vendégházamat, mely a Zemplén szívében található, egy mesés kis hegyi faluban Kovácsvágáson! A faluból árad a békesség, nyugalom, csend és vendégszeretet. Ide aki betér, biztos, hogy mindenki békére talál, de aki bulizni akar szintén megtalálja a számítását a Vendégház fekvéséből adódóan. A vendégház udvarát és csodálatos erdő öleli át aktív erdei élettel, ugyanis találkozhatunk különleges kis madárkákkal, őzzel, szarvassal valamint augusztus végétől az udvarról hallgathatjuk a gyönyörű erdei éneket, a szarvasbőgést!

A prémium minőségű és felszereltségű vendégház 10 férőhelyes, melyben 3 tágas szoba található nagyon kényelmes ágyakkal, 3 fürdőszobával, nappalival! A kinti és benti konyha extra felszereltségű (2 db mikrohullámú sütő, vízforraló, szendvicssütő, kenyérpirító, több fajta kávéfőző, mosogatógép, magas minőségű edények, tálak, serpenyők, evőeszközök, kések, poharak, grillsütő, nyársak, szalonnazsír csorgató, tárcsa stb…)

Vendégeim nagy kedvence a fedett 50 m2-es terasz és grillterasz, mely télen-nyáron üzemel. A teraszhoz tartozik egy konyha is, ami ugyanolyan magas felszereltségű, mint a benti konyha.
A pihenni vágyókat várja télen-nyáron a prémium minőségű jakuzzi, nyáron a medence, napozóágyak, kerti bútorok! Az udvaron található még egy filagória mely mellett helyezkedik el kényelmesen körbeülhető szalonnasütő! A vendégház gyerek és kisállat barát! A gyerekeknek kis játszóparkkal kedveskedik a vendégház!

Elérhetőség:
+36205182262
hegykozkincsevendeghaz@gmail.com
https://www.facebook.com/hegykozkincsevendeghaz/

ÁRAK:
35 000 Ft-tól

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást