Ki-kötő Retreat Öko- ART Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

A ki-kötő Retreat egy 2019 ben megvalósított kreativ Ökoporta a Tisza-tónál, Poroszlón. Mindez két ékszerdobozt rejt magában. A Ki-kötő apartmant és a Ki-kötö Rezidenciát.

Az önálló romantikus hangulatú apartman Ki-kötő Öko-ART stílusú 35-nm-es külön bejáratú önálló nádfedeles házikó, 2 felnőttnek és egy kisebb gyerkőcnek tökéletes akár egy hétvégi kiruccanás erejéig is.(Franciaágy + pótágy/babaágy). A nagy istállóból leválasztottunk egy 35 m2-es részt, ami önálló apartmannak lett kialakítva. Bárpult bárszékekkel és huncut világítással. Kávésarokkal, ahonnan közvetlenül a medencére és a hatalmas kertre láttok. Fürdőszobával ahol egy WC, mosdó és tágas tusoló található. Indukciós főzőlapok, kávéfőző, hűtőszekrény, vízmelegítő, mosogatós, teljesen felszerelt konyha. Kényelmes franciaággyal, extra puha takarókkal. Elkülönített gardrób helyiségekkel, külön fedett terasszal és kerti bútorokkal. A ház korszerü fűtéssel felszerelt és mancsosoknak is kiválóan alkalmas. Az apartmanban, és a porta nagy részén extra erős a Wi-Fi, a TV 50 csatornás programot nyújt. Zenét szeretnél hallgatni? A hordozható streaming hangszóró rád vár.

Szeptembertöl május végéig az Apartman a nagyháztól azaz a Rezidenciától függetelenül bérelhető. Ekkor a Rezidencia nem kerül kiadásra, az egész portán egyedül vagytok.

Június-Július- Agusztusban az egesz porta azaz az Apartman és a Rezidencia egyben kerül kiadásra, ezzel is lehetövé tesszük, hogy többgenerációs családok zavartalanul élvezzék az egész retreat által nyújtott függetlenséget.

A Rezidencia a felújított nagy kulák ház, hatalmas önálló fedett terasszal. A Rezidenciában 6+1 személynek tudunk helyet biztosítani 3 különleges hálószobában, 2 fürdöszobával, hatalmas kandallós nappalival és étkezövel. Maximálisan felszerelt konyhával, alapvetö füszerekkel illetve fözési alapanyagokkal.

A Portán több melléképület is a rendelkezésetekre áll:

A pajta, minden évszakban különleges helyet nyújt akár 10 embernek is. Kényelmes ülő sarok és italbárral baráti beszélgetések szintere lehet. A hűvösebb időszakban védettséget nyújt, nyitottsága miatt mégis átélhető a természet hangulata. Istálló felső tetőszerkezetét kialakítottuk egy fiatalok által kedvelt „duzzogónak”. Oda egy létrán keresztül lehet a tiniknek és elbújni vágyóknak felmászni és élvezni az 50 m2-es nádfedél nyújtotta különleges hangulatot.

A 10*5 méteres medence, ami nyáron a highlight és az ultimatív élvezetek középpontja. Akár éjszakai fürdőzés vagy hajnali frissítő úszás, a medence csak a tietek. Mellete a közvetlen elhelyezkedő Pool-Lounge, azaz a pajta teszi a pihenést még feledhetetlenebbé.

Kis Wellnesz is vár a portán, egy különleges kétszemélyes premium kategóriás üvegszálas dézsa segítségével, ami funkciójában inkább jakuzzi, mert pezseg, világít és a hygienia feltételeknek tökéletesen megfelel. A vizet minden vendég után, de legkésöbb 3. éjszaka után lecseréljük, ezt a jakuzzi mérete lehetövé teszi. Ezen kívül az ökológiailag is igyekszünk továbbra is figyelmesek maradni és a környezetünket próbáljuk óvni azzal, hogy a víz nem vegyszerezett így másodjára is felhasználásra kerül, ugyanis a virágokat ezzel locsoljuk. A Ki-kötö Jakuzzi különleges kis romantikus Ki-kötős desgin-nal a nádfedeles pajta éke, ahol hangulatos és belsö védett helyen tudtok lazulni és romantikázni. A szanuraész egy kellemes hangulatú infraszanunával vár benneteket közvetlen a pajtában, zárt helyen, a nádfedeles házikóban.

A füzesített kert, a nyolcszemélyes hinta, a mese erdő, a varázsrét a góré mint játszóház varázslatos helyek, mint egy körülölelő gyűrű teszik még értékesebbé lakókörnyezetet.

Grillezési, tüzrakási lehetőség van, bográcsozáshoz és szalonnasütéshez minden helyben található. Egy modern családi gáz grillkészülék is rendelkezésre áll.

Biciklik, csocsóasztal, Pingpongasztal, társasjátékok, Wii, gyerekszékek, babakád és babaágy minden amire szükség lehet a bérleti árban foglaltatik.

Kutyusoknak plédek, játékok, itatótálak, kenel és egy maximálisan bekerített 4000nmes porta teszi mancsosparadicsommá a portát. A környéken két fantasztikus mancsos-strand is üzemel minden évszakban.

Reggeli kosarat kérésre biztosítunk az Apartamanunk vendégeinek a mellékszezonban.

A ház berendezésénél arra ügyeltünk, hogy ne vegyünk új berendezési tárgyakat, ezzel is hozzájáruljunk az ökológiai újrahasznosítás gondolatához. Közel minden bútor már használt állapotban került hozzánk. Ezeket alakítottuk át kreatív és néha merész ötleteket követve. Az inspiráló másságra és nem a tökéletességre törekedve.

Szerettel várunk benneteket egy inspiráló, természetközeli környezetben!

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást