Magdolna ház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Az önálló vendégház Borsod megyében, Miskolctól 10km-re Sajóbábonyban, Bükk lábánál patak melletti csendes utcában helyezkedik el.
Mai, rohanó világunkban egyre nagyobb az igény a csendes, nyugodt pihenésre, a családi túrázásokra, strandolásra. Erre kiváló lehetőséget biztosít ez a környék.
Sajóbábony zsák település körbe ölelik a dombok így jó kirándulásokat tehetünk, tájház, pince látogatás az utca végén kecskék, cicák, kutyusok, baromfik igazi gyerek paradicsom.

A ház elhelyezkedésének köszönhetően kitűnően lehetőséget nyújt Borsod megye látnivalóinak megtekintésére. Miskolc -Tapolca, Miskolc, Diósgyőr Lillafüred, Edelény, Aggteleki-karszt, Szilvásvárad, Uppony völgy, Gömör, Torna, Zemplén, Szlovákia.
Napi, heti programok összeállításában tudunk önnek segíteni. A túrákhoz leírásokat térképeket biztosítunk.
Három csillagos vendégházunkban 120 m2 -en 3 szobával, nappalival,2 fürdővel, konyhával, étkezővel, fedett terasszal biztosítunk 10-12 fő számára kényelmes pihenést.

A vendégház udvarán lévő épületben kapott helyett egy játékbarlang (gyerekjátékokkal, dartscal, csocsóval és gombfocival), nyári konyha és illemhelyiség. A ház önellátásra felszerelt, nyári időszakban szalonnasütő vas és nyárs, bogrács, sütőtárcsa, grill, áll a vendégek rendelkezésére.

Továbbá egy kültéri, fűthető, 7 személyes fürdődézsa is szolgálja a kikapcsolódást és feltöltődést.
(A dézsafürdőnek 1x felfűtési díja van.)

A gyermekekkel érkezőket babaágy, etetőszék, mosdóhoz fellépő, az udvaron hinta, mászóka és homokozó, igény esetén gyermek pancsoló várja.
Az udvaron három autó parkolására alkalmas kocsibejáró található.

OTP és MKB szépkártya elfogadás.

A szállást csak együtt érkező társaságoknak adjuk ki, így nem kell attól tartani, hogy ismeretlen vendégekkel kell osztozni a közösségi tereken.

ÁRAK:
40000 Ft / éj – 4 fő

45000 Ft / éj – 5 fő

50000 Ft / éj – 6 fő

55000 Ft / éj – 7 fő

60000 Ft / éj – 8 fő

65000 Ft / éj – 9 fő

70000 Ft / éj – 10 fő

75000 Ft / éj – 11-12 fő

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást