Muck Turistaház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Otthonos pihenés a soproni erdő szívében!

A 40 fő befogadására alkalmas turistaház a Soproni-hegységben, a Muck-magaslaton, gyönyörű természeti környezetben, az Erdő Háza Ökoturisztikai Látogatóközpont és Vadaspark szomszédságában helyezkedik el. Osztálykirándulókat, túrázó csoportokat, és természetesen egyéni vendégeket is szeretettel várunk.

A szállás 6 db hatágyas (emeletes ágyak) és 2 db kétágyas szobával rendelkezik. Minden szobában külön fürdőszoba és wc található. Ágyneműt, törölközőt és kozmetikumokat (szappan, tusfürdő) biztosítunk. Ezeken kívül egy tágas közösségi tér televízióval, valamint teljesen berendezett és felszerelt (kávéfőző, kenyérpirító, vízforraló + konyhai gépek) konyha áll még vendégeink rendelkezésére. Bútorozott terasz, ízléses tűzrakóhely, valamint hatalmas udvar szolgálja vendégeink kényelmét és kikapcsolódását; továbbá használhatóak sporteszközeink (pl. ugrókötél, tollaslabda) is.

A turistaház kisebb konferenciák, meetingek, osztálytalálkozók, szakmai vagy baráti összejövetelek alkalmas helyszíne is: a közösségi térben 40 fő tud kényelmesen helyet foglalni, technikát kérés esetén – felár ellenében – biztosítunk. Rendezvények esetén a konyha, a külön férfi és női mosdók, valamint az udvar is használható.

EGYÉB ELHELYEZKEDÉS:
Cím: 9400 Sopron, Récényi út, Muck – GPS koordináták: 47.650856, 16.522723
Megközelítés: https://goo.gl/maps/xjwCFH3JkEa2zJxt9

További webes elérhetőségek:
https://taegrt.hu/muck-turistahaz/
https://www.facebook.com/muck.turistahaz

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást