Pandora Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Pandora Vendégház
Cserkúton, természetre néző környezetben várjuk azon kedves vendégeinket, akik szállást keresnek Pécs közelében . Magánszállásként működünk, maximálisan 1- 4 vendéget van lehetőségünk elhelyezni.
Családi házunkban 90%-ban új , tetőtér kialakítású szállást biztosítunk, ahol 1 hálószoba 2 fő részére, 1 nappalirész, (itt igény esetén kanapé)+ két személy alvása megoldható. Fürdőszoba-toalett, és tágas konyha teszi kényelmessé az itt tartózkodást. Nyáron légkondi biztosítja az ön által beállított hőmérsékletet. A szálláshely önellátó, főzési lehetőséggel, amihez csak az eszközöket biztosítjuk, az étel hozzávalóit a vendég szerzi be. Kis méretű tetőterasz is rendelkezésre áll, erdőre néző panorámával.
Parkolás zárt udvar részen belül lehetséges. A szálláshoz csak előkert tartozik, ezért inkább átutazó, Pécsi programokra érkező vendégeinknek ajánljuk szálláshelyünket. Ha mégis szívesen eltöltene pár napot nálunk, akkor pihenésre, kikapcsolódásra 1-2 percre lévő látványtavat ajánljuk, ahol szalonnasütésre, bográcsozásra kialakított tűzrakó helyek találhatók. Túrázok is találhatnak úti célt, hisz a Jakabhegy sok látni valót tartogat. Sportos vendégeink szállásunk mellett lévő „B” típusú sportpályát használhatják.
Ha házikedvencével utazna, felár ellenében macskáját is fogadjuk, előre egyeztetés esetén. (macska almot biztosítunk). Ez a hely a mi otthonunk, nincs wellness részleg, nincs extra szolgáltatás csak maga a természet ami körül vesz minket.
Családiház tulajdonosként mi is tartunk négylábúakat, itt tartózkodásuk alatt természetesen elzárva a vendégtől! Néha a kutya is ugat, akit ez zavar, kérjük keressen más lehetőséget.
RECEPCIÓVAL NEM RENDELKEZÜNK, ezért a szállást az érkezés napján 13:00-19:00 óráig lehet elfoglalni. A távozás napján 10.00-ig kell elhagyni, hogy a helyiségeket, a következő vendég számára kifogástalan állapotban adhassuk át. Egész éves nyitvatartás!
Közelben nagyobb üzletek: Tesco, Metró, Aldi, Praktiker, xxl lutz, Pepco, 5 km

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS:
Kerékpár tárolási lehetőség zárható helyiségben
Bográcsozás, szalonna sütés a szállás mellett lévő tóparton lehetséges, amihez ingyen biztosítjuk a bográcsot és a fatüzelőt.

EGYÉB ELHELYEZKEDÉS:
Jakabhegy közelség


ÁRAK:
1 fő 12000 Ft/éj
2 fő 20000 Ft/éj
3 fő 27000 Ft/éj
4 fő 36000 Ft/éj

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást