Pécsi Kőház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

– Ha a hangulatos városi séták, beülős helyek, érdekes kiállítások szerelmese vagy, de a városi tartózkodásodba szívesen iktatsz hegyi, erdei túrát vagy fürdőzést, akkor a Pécs központja mellett található Pécsi Kőház vendégházunkat szívből ajánljuk. Az egyedi, tágas terekkel rendelkező, kőfalas-gerendás, vintage-loft hangulatban berendezett, mediterrán kerttel körbevett vendégház Pécs Belvárosától gyalog 10 percre, a Mecsek erdőitől, túristaútjaitól 5 percre, a festői Tettye városrészben található.
– A ház beosztása: 2 db különbejáratú szoba, 1-1 franciaággyal, és 1 hatalmas galériaszerűen nyitott tetőtéri helység 1 franciaággyal és egy 1 személyes matraccal. Fürdőszoba és WC külön helységben. Teljesen felszerelt konyha. A kőfal miatt természetes klíma – forróságban is 23 fok körüli hűvös.

A Tettye egy sziklás hegy a városon belül, ami a hely adottságaihoz igazodó építészetének köszönhetően az UNESCO Világörökségének a része.A girbe-gurba utcák, az egymás hegyére-hátára épült házak és teraszok labirintusszerű összevisszasága felfedezésre, barangolásra csábít. A kis utcákon, lépcsőkön sétálva remek kávézókra, borteraszra, bejárható barlangra, utcán folyó patakra, malomra, kanyargós csúszdákra, kolostorromra, kivilágított panorámás sétaútra bukkanhatunk. 10 perces sétával juthatunk Pécs központjába, a másik irányban pedig 5 perc a Mecsek, sokféle túristaúttal. Pécstől 25 perc látványos erdei, szerpentines autóút az Orfűi-tó, fürdési és horgászási lehetőséggel, illetve az Abaligeti cseppkőbarlang. A Mecsek eldugott, autentikus hangulatú falvai szintén érdekes célpontok lehetnek.

EGYÉB ELHELYEZKEDÉS:
városi, belváros, saját intim hangulatú kertben

ÁRAK:
4 főig: 25000 Ft/ház/éj
6+ : 30000 Ft/ház/éj

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást