Slowood Cabins

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

LELASSULÁS ÉS FELTÖLTŐDÉS A BALATON-FELVIDÉKI ERDEI KABINODBAN

Az élet rohanó tempójában gyakran elfelejtünk megállni és észrevenni a körülöttünk lévő szépséget. Ezt az életérzést hozzuk el számodra Slowood Cabins-ban. Ahol a „slow design” elvei szellemében a minőség és a kényelem sosem válik kompromisszummá. Itt nem csupán egy egyedi szálláshelyről van szó, hanem egy helyről, ahol a fenntarthatóság és az ökológiai érzékenység éppolyan fontos, mint a magas szintű komfort.

Képzeld el: egy kabin, ahol az óriási üveg ablakokon keresztül a reggeli napfény szép lassan betölti a teret, miközben felébredsz. Ahogy kibújsz az ágyból, rögtön tudod, hogy ez nem egy átlagos nap lesz. A reggelidet a saját teraszodon fogyaszthatod el, miközben maga az erdő is ébredezik. Este pedig mi lehetne jobb, mint egy privát jacuzziban eltölteni az időt, ahol a víz nem csak a testedet, hanem a lelkedet is felmelegíti?

Mindegyik kabinunk ugyanazt az intimitást és békét kínálja, de ne feledd, minden egyes kabin egyedi és csak a tiéd lehet. Válaszd azt a kabint, amely a leginkább kifejezi a személyiségedet és amelyben igazán „otthon” érezheted magad.

EGYÉB SZOLGÁLTATÁS:
Kézműves reggeli, privát jakuzzi, terasz, padlófűtés, légkondícionáló, free wifi, felszerelt konyha (kenyérpirító, mikró, mosogatógép, vízforraló, Nescaffe kávégép kapszulával, mosogatógép, fagyasztós hűtő, főzőlap), zárt parkoló, széf, hajszárító, fürdőköpeny, törölköző, vasaló

ÁRAK:
2 főre: 55.000 Ft hétköznap, 75.000 Ft hétvégén, további személyek éjszakánként + 10.000 Ft

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást