VILLABOGArT Vendégház

Megosztás

Felszereltség

Régió

Ellátás

Elhelyezkedés

Egyéb elhelyezkedés

Fizetés

Egyéb szolgáltatások

Leírás

Somogy megye szívében, elzárva a kíváncsiskodó szemek elől, egy alig 300 lelket számláló település határán található stílusos, kifinomult, vintage stílusú helyszínünk.


VILLABOGArT: Az egykori főintéző háza jelentős felújításnak köszönhetően ma már egy impozáns és igazán egyedi vendégháznak ad helyet. Igyekeztünk felhasználni az összes eredetileg megtalált fa padlót, gerendát és téglaburkolatot, ill. próbáltuk minél több szemet gyönyörködtető elemmel gazdagítani épületünket, erre remek példaként szolgálnak szekrényben elhelyezett fürdőszobáink.

VILLABOGArT 3 bejárattal rendelkezik, kettő a kápolna felé néző oldalon, egy pedig az épület parkra néző oldalán.

Az első bejárat 5 szobát rejt, amelyekben egyszerre összesen 13 főnek tudunk szállást biztosítani, illetve rendelkezik egy közösségi térrel, egy kisméretű, de jól felszerelt konyhával és egy hangulatos étkezővel.
A második bejáraton keresztül egy közös nappaliba érkezünk, melyből 4 szoba nyílik. Itt összesen 8 fő fér el.
Az apartman bejárata az épület parkra néző felén található. Itt egy 4 tagú család is kényelmesen elfér, ráadásul a kádas fürdőszobánkban helyet kapott egy szauna is.


A szálláshely nagyobb társaságok, családok és rendezvények részére áll rendelkezésre, a minimum foglalható szobaszám akár már 1 szoba is lehet, ez a külön bejáratú, szaunás apartmanunk. A területen wi-fi internet nem elérhető, háziállatokat csak rendezvények, esküvők esetében, előzetes egyeztetést követően fogadunk!

Árak

Kapcsolat

Megosztás

Itt találod a szállást